Productes locals, frescos i de temporada.

T’ho enviem des de Mallorca a qualsevol lloc d’Espanya.

Tenda online

Ses Terres

SES TERRES és una finca ubicada en el terme municipal d’Artà. És una petita explotació agrícola familiar certificada en agricultura ecològica.

Creiem en un model basat en l’agroecologia, amb productes de proximitat, qualitat, de temporada i sobretot ecològics. Produïm producte fresc tal com verdura, hortalissa i fruita de temporada i carn de me. Per altra banda, també produïm productes elaborats com olis, confitures, conserves i deshidratats.

SES TERRES és la finca que ha format part de la família al llarg de generacions.

Durant anys es va dedicar a la cria de vaques de llet i més tard a la cria de pollastre. Als anys 70, degut a la revolució agrícola i als grans canvis que es varen donar dins l’agricultura industrial, varen fer que l’explotació no fos rendible econòmicament. Es va mantenir l’activitat agrícola però de forma no professional amb la cria de mens en extensiu i també amb una gran presència de cavalls, efecte de la passió de la família per l’esport de les curses de trot enganxat.

L’any 2017 es va decidir fer un gir important a la finca. Tornar a viure d’ella i per a ella. Es varen fer noves plantacions d’arbres i es varen iniciar els tràmits per a obtenir la certificació d’agricultura ecològica.

QUI SOM?

Recolzat per la família, Pedro Osuna és el responsable de l’explotació agrària. Economista de professió. La necessitat de tenir contacte amb la terra i la natura, els seus coneixements sobre agricultura, juntament amb el seu caràcter engrescador i creatiu varen fer que apostés per la posada en marxa d’aquest projecte, un projecte que va més enllà de la producció agrícola. És un projecte familiar, és un projecte de vida.

FILOSOFIA

Agricultura ecològica

Creiem en un model basat en l’agroecologia, utilitzant de manera òptima els recursos naturals. Sense emprar productes sintètics.

Agricultura ecològica

Creiem en un model basat en l’agroecologia, utilitzant de manera òptima els recursos naturals. Sense emprar productes sintètics.

Agricultura ecològica

Creiem en un model basat en l’agroecologia, utilitzant de manera òptima els recursos naturals. Sense emprar productes sintètics.

LA FINCA

L’explotació agrícola està formada per unes 25 hectàrees. La majoria de la superfície s’empra per a pastures de les ovelles. Unes 2 ha estan ocupades per l’Olivar, 1 ha més per a fruiters i cítrics i 2 ha per a la producció de verdura i hortalissa.

Productes de Ses Terres
La nostra producció

Aquests són els productes que extreim de les nostres terres de manera 100% ecològica.

Oliveres

A la finca existeix una plantació d’unes 700 oliveres, majoritàriament de la varietat arbequina, com també koroneiki, arbosana i mallorquina, que produeixen oli d’excel·lent qualitat.

Cítrics

El camp de cítrics està format per uns 150 arbres, majoritàriament tarongers, així com també mandarins, clementins i llimoners. Aquests fruits són la base de les nostres confitures.

Horta

Feim aproximadament 1 ha d’horta. Productes de temporada. Horta d’estiu i d’hivern.

Ramaderia

La finca es complementa amb 60 caps de ramat oví. Ovelles de reproducció de la raça Lacaune i mallorquina. La carn de me es comercialitza a través de la cooperativa de pagesos ecològics de Mallorca (PEM), baix la marca Me Ecològic de Mallorca.

Fruiters

Entre altres arbres es poden trobar, albercoquers, nesprers, magraners, cirerers i pruneres de diferents varietats. La fruita d’aquests és destinada majoritàriament a consum en fresc.