Productors

Els Olors és una possessió que ha mantingut la tradició d’una finca pagesa i ramadera de sempre. Està situada al terme municipal d’Artà al cor mateix del Parc Natural de Llevant. Consta de més de 400 hectàrees entre muntanya i conreu.

Finca Els Olors

LA FINCA

OLIVAR

Els Olors compta amb dues mil oliveres, moltes d’elles mil·lenàries i que produeixen olives d’una qualitat tan excel·lent com l’oli que se n’extreu.

RAMADERIA

La guarda de 600 ovelles i cabres s’alimenten de la pastura i collita de la finca i és també un senyal d’identitat d’Els Olors. Per això, la carn del nostre bestiar és de primera qualitat.

Ramaderia Els Olors

PRODUCTE

Ara com ara, elaboram una de les millors sobrassades de Mallorca. La nostra marca du el nom de la possessió “Els Olors”.

La guarda de 85 truges pastura igualment per la nostra finca, també l’alimentam d’una manera natural, amb productes extrets de les nostres terres com ara: figues, aglans, ordi, favó… Combinam la tradició de l’alimentació i el maneig amb la normativa europea de sanitat i benestar animal.

Tot aquest procés deriva en un producte únic, la sobrassada elaborada amb la qualitat de la carn dels nostres animals i amb la recepta d’elaboració dels nostres padrins.