Els Olors

Els Olors és una possessió que ha mantingut la tradició d’una finca pagesa i ramadera de sempre. Està situada al terme municipal d’Artà al cor mateix del Parc Natural de Llevant. Consta de més de 400 hectàrees entre muntanya i conreu…

Ara com ara, elaboram una de les millors sobrassades de Mallorca. La nostra marca du el nom de la possessió “Els Olors”.

 

La guarda de 85 truges pastura igualment per la nostra finca, també l’alimentam d’una manera natural, amb productes extrets de les nostres terres com ara: figues, aglans, ordi, favó… Combinam la tradició de l’alimentació i el maneig amb la normativa europea de sanitat i benestar animal.

Tot aquest procés deriva en un producte únic, la sobrassada elaborada amb la qualitat de la carn dels nostres animals i amb la recepta d’elaboració dels nostres padrins.

Productes de Els Olors
La nostra producció

Aquests són els productes que extreim de les nostres terres, de la manera més tradicional, la de sempre.

Oliveres

Els Olors compta amb dues mil oliveres, moltes d’elles mil·lenàries i que produeixen olives d’una qualitat tan excel·lent com l’oli que se n’extreu.

Ramaderia

La guarda de 600 ovelles i cabres s’alimenten de la pastura i collita de la finca i és també un senyal d’identitat d’Els Olors. Per això, la carn del nostre bestiar és de primera qualitat.

Sobrassades

El producte estrella de la finca, són les nostres sobrassades elaborades amb la carn de les nostres truges, alimentades amb productes extrets de les nostres pròpies terres. I emprant la recepta d’elaboració més tradicional dels nostres padrins.

Tenda online
Ara pots tastar tots els productes de Ses Terres amb un sol clic!

Descobreix la nostra tenda online

Productes estrella per aquestes festes!

Productes locals, frescos i de temporada.

T’ho enviem des de Mallorca a qualsevol lloc d’Espanya.