La Cooperativa d'Artà

Fundada l’any 1979, la Cooperativa d’Artà treballa cada dia per mantenir les nostres terres, per donar sortida a terrenys en desús i posar en valor l’ecologia, sostenibilitat i la tradició. En definitiva és la lluita pel comerç digne i de qualitat.

Actualment, compta amb uns 70 socis amb dret a vot i uns 150 socis col·laboradors, que tots units treballem per a la millora de les necessitats econòmiques del sector, i la promoció d’accions socials i culturals del municipi i voltants.

La Cooperativa d’Artà, es regeix per la Llei de Cooperatives de les Illes Balears, on es marquen les directrius de propietat conjunta i gestió democràtica. Basant-se en valors com l’autoajuda, l’autoresponsabilitat, la igualtat, l’equitat i solidaritat. Com també, els valors ètics d’honestedat, transparència, responsabilitat i vocació social.

Un dels propòsits principals de la cooperativa, és el suport i impuls al sector primari local. Estimulant la creació de nous productors, com l’ajuda a la gent interessada en el manteniment i embelliment de la nostra terra. Oferint formació, serveis i productes estan destinats al desenvolupament local, com els valors solidaris i participatius cap als nostres ciutadans.

Actualment, la Cooperativa d’Artà té actius diferents projectes socials, que van des d’una millor valoració del camp, dels nostres productors i els valors del camp. Fins a projectes socials i mediambientals per la promoció de zones verdes, com una millor inclusió social de col·lectius desafavorits.

Associa't, tots hi guanyem!

En un món on la col·laboració i la sostenibilitat són claus, et convidem a unir-te a la nostra comunitat d’agricultors compromesos amb l’èxit compartit.

A la nostra cooperativa, la força és la unitat.

Treballem junts per impulsar la producció, el processament i la comercialització de productes agrícoles d’alta qualitat. En unir-te a nosaltres, no només accedeixes a les últimes pràctiques i tecnologies agrícoles, sinó que també et beneficiaràs de la fortalesa d’una xarxa dedicada al creixement col·lectiu.

Demana més informació a les nostres oficines.

La Botiga

A la botiga de la Cooperativa tenim productes de temporada frescs, tant fruites com verdures cultivades aquí, a Mallorca. A més comptam amb un gran assortiment de productes fets a les illes que va des de licors, vins, te, cafè i xocolata; com també productes artesanals i cosmètica natural.

A la nostra tenda online trobaràs els millors productes

Descobreix la nostra tenda online

Productes estrella per aquestes festes!

Productes locals, frescos i de temporada.

T’ho enviem des de Mallorca a qualsevol lloc d’Espanya.

El Magatzem

Treballes al camp? Ets un manetes? o t’agrada la jardineria? Al nostre magatzem hi trobaràs tot el material que necessites, a prop teu, amb assessorament de primera mà i marques de primera qualitat. Per això, hi trobareu tot tipus de material agrícola, de bricolatge i jardineria.

El Magatzem

Treballes al camp? Ets un manetes? o t’agrada la jardineria? Al nostre magatzem hi trobaràs tot el material que necessites, a prop teu, amb assessorament de primera mà i marques de primera qualitat. Per això, hi trobareu tot tipus de material agrícola, de bricolatge i jardineria.

Bricolatge

A la secció de bricolatge podeu trobar tota mena de productes professionals per poder dur a terme qualsevol projecte.

Jardineria

A l’apartat de jardineria trobaràs tant material per cuidar les plantes: Pales, regadores, estisores…, com llavors per sembrar i arbres de tota classe i llestos per ser plantats.

Agrícola

Comptam amb una gran varietat de pinsos per diferents animals, adobs i fertilitzants per la terra i maquinària de camp.